Over ons

Pcrtest.nl faciliteert het afnemen van PCR-testen. Ons getrainde team van medewerkers staat u 5 dagen per week via e-mail en telefoon bij voor vragen omtrent de coronatest. Pcrtest.nl ondersteunt u bij de procedure voor het verkrijgen van een Non-Covid19 verklaring die door een aantal landen verplicht is gesteld voor internationale reizigers.

Hoe kan ik een PCR-test aanvragen?

Het aanvragen van een PCR-test is voor de meeste mensen nieuw. Door de grote massa aan informatie, kan het aanvragen soms voor onduidelijkheid en verwarring zorgen. Wij helpen klanten bij het verkrijgen van de juiste informatie en het maken van een afspraak voor een test op Covid-19 middels de PCR techniek. Daarnaast kan er via onze website een afspraak worden gemaakt voor het laten afnemen van een antistoffentest.

Bij wie kan ik terecht voor vragen?

Voor vragen kunt u ons team telefonisch en per e-mail bereiken. U kunt een e-mail sturen naar contact@pcrtest.nl of ons bellen op +31(0)853031280. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Certificaten

Bij een negatieve testontslag ontvangt u een bewijs van ons via e-mail. Dit wordt ook wel een Non-Covid19 verklaring genoemd. De verklaring ontvangt u in het Engels en is goedgekeurd door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).